2014-12-13

 

Den 13 december har länge sagts vara den mörkaste dagen på året. För några av våra utlandssoldater, och många andra, innebär juletiden inte bara en tid när solen knappt orkar sig upp över vår horizont. Det är även en svår och mörk tid för många som av en eller annan anledning kan ha hamnat i kläm i livet, eller som har mist någon när och kär.

Precis som Lucia sägs komma med ljus i mörkret så vill vi på missionsringar.se också sprida lite ljus och värme i denna mörka tid på året.

Därför kommer vi att donera hela vår vinst för 2014 till Veteranstöd Rapid Reaction.

VRR är en ideell förening som arbetar för att genom ekonomiska bidrag och på andra sätt hjälpa svenska utlandsveteraner. Då största delen av våra kunder är just utlandsveteraner vill vi på det här sättet ge tillbaka till dem som har stöttat oss genom att handla hos oss det senaste året.

VRR utför ett fantastiskt arbete. Om du också vill stödja deras arbete kan du enkelt göra så genom att sätta in ett bidrag på deras Plusgiro: 708415-5 eller Swisha över ett bidrag till 1234704862. Vill du veta mer om VRR och deras arbete hittar du deras hemsida på www.vrr.nu.

En Godare Jul och Gott Nytt År önskar missionsringar.se!

    Varor som nämns i nyheten