2015-12-17

 

Den sista leveransen med ringar före jul kom till Stockholm i morse. Sen fick den åka till Italien. Tänk den som ändå fick det...

Det innebär att ni som har beställt ringar mellan den 5:e och 15:e december kan behöva vänta någon dag extra på era leveranser. Era ringar borde fortfarande hinna fram till er före jul ändå. Så länge inte DHL skickar ringarna ännu längre bort från Stockholm.

Tracking log

 

Uppdatering 2015-12-17, kl. 19:55

Nu verkar italienarna ha upptäkt att paketet inte ska ligga kvar på en bänk i Livorno och samla damm och är påväg mot Sverige, igen. Förhoppningsvis kommer jag att kunna skicka ut era ringar till er under morgondagen.

Tracking log 

 

Uppdatering 2015-12-18, kl. 11:15

Paketet verkar vara tillbaka i Sverige igen. Men DHL har så klart varit för långsamma i morse för att få ut paketet på den ordinarie leveransbilen som normalt lämnar deras central runt 10.00. Kundtjänst kan inte göra något eftersom det inte är jag som har betalat för frakten. Vi får väl se när DHL behagar att leverera det här paketet.

Tracking log

 

Uppdatering 2015-12-18, kl. 13:30

Då är paketet tillbaka i Tyskland igen. Lite matt blir man ju. DHL säger att det kommer att levereras först på måndag. Om det levereras på måndag så kommer jag att skicka ut era ringar med direktvändande post så att ni har dem på tisdag. Inte riktigt i så god tid före jul som jag hade hoppats, men ändå före julafton. Jag ber om ursäkt om ni sitter med hjärtat i halsgropen där hemma...

Transport log

 

Uppdatering 2015-12-19, kl. 12:35

Nu verkar det som att paketet har lämnat Tyskland. Då återstår bara att se när det dyker upp i Stockholm.

Nu har jag fått lära mig av DHL kundtjänst att anledningen till att det har sett ut som att paketet har varit i Stockholm och vänt är för att man scannar själva containern när den kommer till Stockholm, där paketet borde ha varit med. När paketet sen inte ligger i containern (dvs. felsorterat) så dyker det helt plötsligt upp någon annan stans när det scannas nästa gång.

Tracking log

 

Uppdatering 2015-12-21, kl. 12:56

Nu har paketet kommit fram och alla ringar är utskickade! God Jul!